Thuja Brabant

Leave Comment

Thuja Brabant är ett utmärkt val för en häck. Detta vintergröna barrträd gör en attraktiv, tät häck. Dess ljusa, gulgröna blad har en ljus bronsfärg på hösten och behåller sin fantastiska färg under vintern.

Växten har ett tätt växtsätt vilket gör den idealisk för ljudreducering, speciellt när man placerar 2 till 3 plantor per meter. Det är en snabbväxande art som kan bli upp till 60 cm per år.

xande Thuja Occidentalis Brabant

Thuja Occidentalis Brabant kan planteras året runt så länge som jorden inte är fuktig eller frusen. Ändå är det bättre att plantera på vintern eller sen höst. På sommaren levererar vi endast dessa i krukor.

Var man ska plantera

Thuja Occidentalis Brabant är en stor tillgång för en blandad häck. Dessa privata växter föredrar måttlig till väldränerad jord i full sol eller halvskugga. Den tål nästan alla jordtyper men klarar sig bäst i fuktig, neutral eller alkalisk jord.

Thuja Occidentalis Brabant behöver också bra dränering; undvik därför att plantera i en lerjord, där de kommer att drunkna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *