Hur man skyddar balkonger och risterrasser höst och vinter

Leave Comment

Är du välsignad med en balkong eller terrass? Det betyder inte att dörren ska stå utanför nu när hösten närmar sig. Även om du har en balkong eller terrass, med rätt anpassning, kan du njuta av utomhus på hösten och vintern. Så gör du din balkong eller terrass klar att stå emot höst och vinter!

Ljus i mörkret
Det är inte önskvärt att balkonger och terrasser förvandlas till mörka hål sent på eftermiddagen, eftersom det mörknar snabbare. Med rätt utomhusbelysning kan du skapa en mysig ensemble. Välj en snygg lampa på väggen eller sätt en vägghylla och sätt några lyktor på den. Och … vem säger att lätta rosetter bara kan användas under julen? En ljussladd med en större ljuskälla kan göra det mysigare på hösten.
Färgglad höst
I grönt ser du till att din balkong eller terrass inte dör helt under hösten eller vintern. Växterna kan även lysa upp balkonger och terrasser på hösten och vintern. Vissa blommor blommar till vintern. Sätt tåliga växter i krukor och balkonglådor för en vacker utsikt över höstens vackra grönska.
Skön värme
Eldstäder och vedspisar är ofta obekväma och osäkra på (små) balkonger och terrasser. Idag har du ett eldbord. De arbetar med gas eller bioetanol. Den har mysigt ljus och värme, så det är den perfekta utomhusvärmen för balkonger och terrasser. Vad mer vill du ha? Detta Cosicube eldbord är den perfekta storleken för balkonger och terrasser. Använder du mindre kvadratfot är en värmare av lamptyp också en lösning. Väldigt mysigt
På hösten och vintern är det dags att krypa i soffan under en fin filt. Varför går du inte ut? Fina mattor och mjuka accentkuddar gör inte bara dina balkonger och terrasser mer bekväma, utan värmer dem också. Förvara textilier endast när du inte har dem på dig, eftersom de kan orsaka oväntade skurar. Låt oss avsluta med en varm nyans av utomhusmattor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *